تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یون‌ها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری
تاثیرکود دامی و اسید هیومیک بر تجمع یون‌ها در پنبه (Gossypim hirsutum L.) در شرایط شوری آب آبیاری

محبوبه سردار؛ محمدعلی بهدانی؛ سید وحید اسلامی؛ غلامرضا زمانی

دوره 46، شماره 4 ، اسفند 1402، ، صفحه 491-505

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.42864.2075

چکیده
  پنبه به عنوان یکی از محصولات زراعی مهم در کشور از جایگاه ویژه ­ای برخوردار می­ باشد. با توجه به اینکه تنش شوری یکی از مهم­ترین تنش­ های تهدید کننده تولید این محصول در مناطق خشک و نیمه­ خشک کشور ...  بیشتر
تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic L.
تأثیر سطوح کود دامی و سولفات منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم روباهی Setaria italic L.

صادق صالحی نیا؛ محمدعلی بهدانی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ حمید رضا فلاحی

دوره 46، شماره 1 ، خرداد 1402، ، صفحه 91-103

https://doi.org/10.22055/ppd.2023.41899.2057

چکیده
  به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کود دامی شتر و سولفات منگنز بر رشد و عملکرد و اجزای عملکرد ارزن دم­روباهی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک­های کامل تصادفی بـا سـه تکـرار در سـال زراعی  99-1398 ...  بیشتر